Натяжні стелі – сучасне та правильне рішення для обробки стель у будь-якому приміщенні. То чому ж це найкращий варіант? Невже, не можна залишити стелю заштукатуреним? Цей висновок ви зробите вже самі, а в цій статті йтиметься про ті переваги натяжних стель, яких немає у звичайного.

Багато покупців цікавляться одними й тими самими речами. Всі відповіді на ці запитання наведені нижче:

Який матеріал використовують при виготовленні і чи небезпечний він?

Стелі виготовляються із ПВХ/тканини. ПВХ – прозора пластмаса, що не має кольору. У світі хіміків – полівінілхлорид. Цей матеріал гіпоалергенний і не зашкодить вашому здоров’ю. Тому натяжні стелі можна встановлювати і в дитячих кімнатах.

Яку площу може займати стеля?

Тут діє правило: чим полотно – тим нижча ціна. Ширина варіюється від 1,2 до 5,5 метрів. Економніше буде взяти вузькі полотна для великої стелі, звичайно, якщо вас не бентежитиме шов. Але, за фактом, його видно не буде, оскільки він виглядає як лінія з’єднання шпалер.

Існують різні фактури стель.
Матовий – найкраща імітація штукатурки. Якщо ви хочете «екологічну штукатурку» – це ваш варіант.
Сатинове покриття – покриття, що створює затишок і розкішну обстановку. Це золота середина між матовою і глянцевою стелею. На ньому майже не видно блиску, але є дзеркальний відблиск.
І найбільш знайомий всім варіант – глянсова або дзеркальна стеля. Якщо кімната маленька – це покриття візуально збільшить площу. Якщо ви вибрали кольорову стелю, глянсове покриття досконало розкриє всю гаму відтінків певного кольору.
Стеля не потрібно міняти при затопленні сусідами! Достатньо просто викликати кваліфікованого майстра – він сам усе виправить. Не варто пробувати виправити ситуацію самостійно!
Натяжні стелі – найкраще рішення для ванних кімнат. Адже, вологість там дуже висока, а оскільки, стеля водонепроникна, волога не пробереться всередину і не розведеться цвіль.

Якщо ви зробите вибір на користь натяжної стелі – ви не пошкодуєте про це у майбутньому. Таке покриття не завдасть шкоди нікому і дуже добре піддається збиранню. Досить просто протерти його при необхідності вологою ганчіркою і виглядатиме він не гірше за новий. Складнощі з вибором кольору і фактури виникнути не повинно, тому що кожна фірма надає величезну палітру кольорів і орієнтуючись за вашими побажаннями, підбере ідеальну стелю саме для вас.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(0 голосов, в среднем: 0 из 5)

Зробіть ONLINE ЗАЯВКУ і отримаєте гарантовану ЗНИЖКУ ВІД 3% ДО 15%

Перевірте коректність даних. Ваш відгук успішно відправлений, найближчим часом він з"явився на сайті.